Taufeq's FotoPage

By: Taufeq Ab Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Jan-2007 05:41 Email | Share | | Bookmark
Perubahan album

Oleh kerana tidak mempunyai begitu banyak "storage space" dalam fotopages lagik, mulai hari ini, post seterusnya boleh di lihat di alamat baru seperti dibawah


http://picasaweb.google.com/taufeq.rahim


Sekian terima kasih dan wassalam



Tuesday, 5-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar sekitar

 
 
 
View all 10 photos...
ok ni semer islah gambar awan kat area umah aku dan opis aku.

KL di waktu pagi ni cantik sebenarnya. tapi dgn syarat tak der jerebu.


Tuesday, 5-Dec-2006 11:00 Email | Share | | Bookmark
Aleesha dah 6 bulan

 
 
 
View all 21 photos...
OK oleh kerana bulan lepas banyak sangat event. banyak gambor yg telah diambil.
Oleh itu adalah sedikit malas aku nak komen gambor2 ni semer.



Monday, 13-Nov-2006 17:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar sekitar yg aku amik

dulu masa jerebu
dah clear1
dah clear2
View all 6 photos...
Banayk gambar langit aku amik. sebab nak tgk perubahan jerebu kat KL ni. Alhamdulillah kualiti udara makin baik. ada jugak hikmah musim monsun ni.

yg gambar perempuan tu ialah contoh baik bagi menunjukkan sesetengah masyarakat M'sia yang tak menerapkan sifat Islam dalam kehidupan. Tak tahu malu potong que. Malu dgn orang bukan islam. Semoga Allah tolong kita untuk mendidik anak kita untuk tidak jadik mcm tu

-di setiap kejadian Allah tu mesti ada hikmah nyer. Allah tu maha adil-


Monday, 13-Nov-2006 04:20 Email | Share | | Bookmark
Aleesha lepas 5 bulan

aleesha dan poko
aleesha dan sepupu belah mak
gambor emaknya 1
View all 6 photos...
Oleh sebab sekarang ni aku semakin rajin ambik gambor. aku akan buat perubahan sket.

Mulai entry ini, aku akan buat 2 post yg berbeza dalam satu hari. Ini bermaksud satu pos pasal aleesha
satu lagik pasal gambor sekeliling aku.

OK, so entry ini ialah gambor terbaru Aleesha 5 bulan dah dia ni. ada jugak gambor orang lain.



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net